DAREN KEJHIL OTKRIO zašto je Andre Agasi pristao da bude trener Novaku Đokoviću!

Autor:

Sport

07.12.2017

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener Andrea Agasija, Daren Kejhil, otkrio je zašto je njegov nekadašnji pulen pristao da postane trener Novaku Đokoviću, iako je odbio brojne igrače pre njega.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Agasi i Đoković

Kejhil je otkrio da se Agasi oduvek divio Đokoviću, a da su kroz razgovore koji su trajali satima, Amerinac i Srbin postali veliki prijatelji.

- Drago mi je što je Andre odlučio da se vrati u tenis i sviđa mi se što vidim da je veoma strastven kada je u pitanju rad sa Novakom. Njih dvojica su se u početku upoznavali preko telefona, a onda su radili pred i tokom Rolan Garosa, sate su provodili u razgovoru, pričajući o tenisu i životu - ispričao je Kejhil.

On je rekao da je taj deo presudio da Agasi prihvati ponudu da postane Đokovićev trener.

- Andre je oduvek imao veliko poštovanje prema Novaku, a sada su i veliki prijatelji. To je glavni razlog zašto je Agasi pristao da radi s Đokovićem, jer mu se jako dopada kao osoba - istakao je Daren Kejhil.

Australijski stručnjak je u karijeri do prvog mesta dovodio Lejtona Hjuita i Andrea Agasija, a sada i rumunski teniserku Simonu Halep.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading