RAFA POTVRDIO: Nisam spreman za turnir u Abu Dabiju

Autor:

Sport

23.12.2017

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Španac Rafael Nadal odložio je svoj povratak na teren. On je rekao organizatorima turnira u Abu Dabiju da neće igrati, kako je bilo planirano, od 28. do 30. decembra jer je kasno počeo da se priprema.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nadal neće igrati sa Đokovićem u Abu Dabiju

- Ovo je bila teška godina i treba da drugačije organizujem kalendar da bih bio spreman (za Australijan open) - rekao je Nadal i dodao:

- Žao mi je što sam morao da javim organizatorima i svim navijačima da neću igrati u Abu Dabiju.

Nadal je na kraju naporne sezone 2017. godine, tokom koje se vratio na prvo mesto na ATP listi i osvojio Rolan Garos i US open, morao da zbog povrede kolena 14. novembra odustane sa završnog mastersa u Londonu.

Prema španskom sportskom dnevniku AS, Nadal je ove nedelje prekinuo trening na Majorki da bi otišao u Barselonu na pregled kolena.

Njegov sunarodnik Roberto Bautista Agut, 20. teniser sveta, će ga zameniti na trodnevnom egzibicionom turniru u Abu Dabiju na kome učestvuje šest igrača, a među njima i Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading