Rodžer: Dvojica velikana ne dolaze na Australijan open!

Autor:

Sport

01.01.2018

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je medijima u Pertu kako, po njegovom mišljenju, dvojica grend slem pobednika neće igrati na Australijan openu

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Od igrača koji su osvajali grend slemove čak četvorica nisu u dobrom "voznom stanju". Novak Đoković je otkazao nastupe u Abu Dabiju i Dohi, Rafael Nadal i Stan Vavrinka su takođe preskočili Abu Dabi, a Endi Marej je zaigrao u Emiratima u poslednji čas, kao iznuđeno rešenje i nije oduševio.

Zbog svega toga Federer smatra da dvojica neće doći u Melburn, ali nije imenovao na koga misli.

- Povukli su se sa turnira, zato što se ne osećaju spremnim ili zato što im je potrebno još vremena za oporavak. Oni najbolje znaju o čemu se radi. Možda je i čista predostrožnost, pogotovo što ako ne igraš prve nedelje u godini, možeš da dođeš na Australijan open kao nepoznanica za ostale. Nadam se da će svi biti spremni za prvi grend slem u sezoni, mada mi nešto govori da najverovatnije dvojica od njih neće doći u Melburn - rekao je Rodžer Federer.

Nadamo se da makar Novak Đoković nije među njima... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading