SRAMNO I LICEMERNO: Tretirali Novaka kao TERORISTU, a sada mu PRVI čestitali ulazak u ISTORIJU! (FOTO)

Autor:

Sport

15.05.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je preživeo torturu u njihovoj zemlji kao najgori kriminalac, a sada se ponašaju kao da su mu najveći prijatelji.

SRAMNO I LICEMERNO: Tretirali Novaka kao TERORISTU, a sada mu PRVI čestitali ulazak u ISTORIJU! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković juče je savladao norveškog tenisera Kaspera Ruda sa 2:0 u setovima, odnosno sa 6:4 i 6:3 u polufinalu Mastersa u Rimu i tako je ostvario 1000. pobedu na ATP turu.

Naravno, odmah su usledile čestitke na društvenim mrežama, a i samom terenu pošto je Skandinavac na mreži prilikom pozdravljanja rekao Noletu "Čestitam, i drago mi je što sam bio mali deo istorije".

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ipak, jedna čestitka se izdvojila, a možemo je posmatrati kao sramnu i licemernu, u najmanju ruku, da budemo blagi.

Na Tviter profilu Australijan opena, prvog Grend slema u sezoni osvanula je čestitka Beograđaninu za četvorocifreni broj trijumfa, a on je ovaj turnir osvajao devet puta u karijeri, najviše od svih u istoriji.

 

 

Sve bi to bilo u redu i na mestu i sportski, ali ako zaboravimo januar 2022. i mučenje Novaka Đokovića u Australiji.

Prvi reket sveta otišao je na najmanji kontinent na svetu kako bi pokušao da osvoji 10. pehar u Melburnu i 21. Grend slem u karijeri, ali vlasti mu nisu dozvolile pošto nije vakcinisan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rekorder Australijan opena sa devet pehara - Novak Đoković

Podsetimo, držali su ga u hotelu sa migrantima i proglasili ga za opasnost po javno zdravlje, a na kraju je i deportovan iz Australije kao terorista ili najgori kriminalac, a ne čovek koji je pomerio granice u "belom sportu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading