NOLETOV PAKLENI RASPORED: Đoković tek 14. nosilac u Melburnu!

Autor:

Sport

07.01.2018

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković postavljen je tek za 14. nosioca na prvom grend slem turniru sezone, Australijan openu.

RepublikaFoto: twitter.com/BasiaID
Đoković je već odradio nekoliko treninga u Melburnu

Đoković je van terena od jula ove godine zbog povrede lakta. On je trebalo da učestvuje na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, ali je otkazao zbog povrede. Srbin je potom objavio da neće igrati ni na ATP turniru u Dohi zato što se još nije oporavio od povrede lakta.

Naš teniser će naredne nedelje igrati na dve egzibicije u Melburnu, ali je saopštio da je spreman za prvi grend slem turnir u sezoni.

Đoković je trenutno 12. teniser na ATP listi, a šest puta je osvojio Australijan open. Međutim, organizatori su odlučili da Novak bude tek 14. nosilac, što znači da će imati težak zadatak na putu do novog trofeja.

Rafael Nadal je prvi, a Rodžer Federer drugi nosilac, što znači da bi Novak mogao sa ovom dvojicom tenisera da se sretne već u osmini finala.

Žreb će biti održan 12. januara, a Australijan open će biti održan od 15. do 28. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading