Beker: Nadam se da će Novak igrati u Melburnu

Autor:

Sport

10.01.2018

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši nemački teniser i trener Novaka Đokovića Boris Beker izjavio je da je Rodžer Federer prema njegovom mišljenju prvi favorit za osvajanje Australijan opena, ali i da veruje da Novak ima vremena da se vrati na teniski vrh.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Beker veruje da Novak može da opet bude prvi

- Da je neko pre godinu dana rekao da će se Rafa i Rodže ponovo naći na vrhu tabele, niko ne bi verovao. Mislim da su svi potcenili njihov kvaliet i strast za igru. Mislim da su još uvek gladni za titulu i smatram da je Federer favorit za osvajanje ovogodišnjeg Australijan opena. U ženskoj konkurenciji nisam siguran - izjavio je Beker.

Boris je izjavio da je vrlo zadovoljan zbog povratka na teren njegovog nekadašnjeg učenika Novaka Đokovića.

- Novak ima 29 godina, tako da ima vremena da se bori za vrh tabele. Moramo da vidimo kakav će biti njegov fizički povratak. Prestali smo da radimo već duži period, ali se i dalje družimo. Nadam se da će igrati u Melburnu. Verujem da će doneti odluku posle Kujonga - izjavio je bivši trener. 

Nemac veruje i da je Endi Marej napravio dobru odluku kada je odlučio da odloži povratak na teren za još pola godine zbog povrede kuka.

- Dobru je odluku doneo i dobro je što je to uradio ranije. U dobroj je formi i verujem da će se vratii za borbu i ciljati na prvo mesto - zaključio je Beker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading