Ovako samo Viktor može: Od 0:2 do 3:2 protiv kvalifikanta!

Autor:

Sport

15.01.2018

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Viktor Troicki pobedom je startovao na prvom gren slemu sezone u Melburnu, istina daleko teže nego što je bilo ko očekivao. On je u pet setova bio bolji od 188. igrača na svetu Aleksa Bolta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Troicki se provukao na startu

Bolt je do glavnog turnira stigao kao kvalifikant, a umalo da produži svoju bajku i protiv našeg Viktora Troickog. Ipak, Viktor ne bi bio Viktor da nije odigrao još jedan dramatičan, maratonski meč.

Bolt je vodio 2:0 u setovima, činilo se da će Srbin već na startu morati da pakuje stvari, ali je onda izvukao maksimum snage i motiva i došao do pobede na startu.

Naredna dva seta Viktor je dobio ubedljivo sa 6:2 i 6:3, ali peti set je doneo veliku dramu! Bolt je uz brejk stigao do činilo se nedostižnih 3:0, međutim, Troicki je načinio neverovatnu seriju od pet uzastopnih gemova. 

Na 5:3, Bolt je uspeo da smanji na 5:4, ali je Troicki potom sigurno odservirao za trijumf. Meč je trajao dva sata i 53 minuta.

Naš Novak Đoković igra u utorak 16. januara protiv Amerikanca Donalda Janga na startu turnira u Australiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading