Rafael nije raspoložen za raspravu o novcu

Autor:

Sport

15.01.2018

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko godina unazad pred početak Australijan uglavnom engleski mediji plasiraju bombastične vesti, Novak Đoković im omiljena meta, što se smučilo Rafaelu Nadalu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Engleski mediji osuli su drvlje i kamenja na Novaka Đokovića, jer želi da izdejstvuje više novca za slabije rangiranje igrače.

Zanimalo je predstavnike medija u Melburnu šta Nadal misli o sindikatu igrača, koji bi se borio za teniseri dobiju više novca, da li je to dobra ideja, ali Španac nije bio raspoložen da ulazi u raspravu. Nije stao u Novakovu odbranu, ali nije jasno rekao da je protiv njegove inicijative. 

- Svake godine se nešto dešava u Australiji. Uvek iskrsne neki problem u Melburnu, zar ne? Mislim da tokom sezone imamo dovoljno vremena da pričamo o tim stvarima. Ali, sada je, što se mene tiče, momenat da pričamo samo o tenisu. Samo sam na teren fokusiran - bio je jasan Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading