Ukrajinska teniserka ima bračnu ponudu za Srbina: NOLE, UZMI ME ZA ŽENU!

Autor:

Sport

19.01.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole, uzmi me za ženu! Mnogo puta izgovorila je ovu rečenicu u svojoj glavi Ukrajinka Marta Kostjuk (15), najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg Australijan opena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kostjukova gaji simpatije za Noleta od malih nogu

Najmlađa učesnica u glavnom žrebu u Melburnu još od Martine Hingis 1996. godine igrala je noćas meč 3. kola protiv sunarodnice Eline Svitoline, ali je jednim okom gledala i na mečeve i treninge Novaka Đokovića.

ZALJUBLJENA DO UŠIJU

Ne još dugo 521. igračica sveta bila je do ušiju zaljubljena u srpskog asa, pa je otvoreno isticala kandidaturu da bude konkurencija njegovoj supruzi Jeleni. Međutim, na vreme je shvatila da od toga nema ništa.

Ukrajinka 2017. osvojila juniorsku singl titulu u Melburnu i dubl na US openu u paru sa Olgom Danilović

- Želela sam da se udam za Noleta kad sam bila mala. Prestala sam da razmišljam o tome kada sam napunila 13 godina. Nema šanse, razlika u godinama je prevelika - otkrila je jednom prilikom Marta.

BALKANSKA VEZA

Njoj Đoković više nije simpatija, već samo idol, a da je krenula njegovim stopama, pokazuje na terenu. Aktuelna juniorska šampionka Australijan opena u singlu prošle godine je osvojila i US open u dublu u paru sa našom Olgom Danilović.

15 godina ima Kostjukova, najmlađa igračica u glavnom žrebu još od Martine Hingis

Marta i naša najveća teniska nada je trebalo da igraju i jednom u singlu, ali je Srpkinja zbog povrede predala bez borbe. Međutim, njoj to nije jedina veza sa Balkanom jer sada nastupa pod budnim okom hrvatskog trenera Ivana Ljubičića. Preko njega je upoznala i Rodžera Federera, ali Nole ostaje prva ljubav.

- Ivan mi uvek pomaže. Kad god može, dolazi da gleda mečeve. Znam i Rodžera, pozdravimo se svaki put kada se vidimo. Ponekad pita Ivana kako igram, to je ostavilo jako pozitivan utisak na mene - dodala je Kostjukova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading