Sprovedena velika svetska anketa: Federer, Nadal ili Đoković? Preko 50% ispitanih je odabralo NJEGA - da li je ovim stavljena TAČKA na GOAT trku?

Autor:

Sport

07.10.2022

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji tenisa nemaju dilemu.

Sprovedena velika svetska anketa: Federer, Nadal ili Đoković? Preko 50% ispitanih je odabralo NJEGA - da li je ovim stavljena TAČKA na GOAT trku?

Foto: Tanjug/AP

Đoković, Federer i Nadal

Tv stanica "Eurosport" sprovela je veliku anketu sa pitanjem ko je najbolji igrač u istoriji tenisa?

Odgovor ispitanih bio je jasan - Novak Đoković!

Naime, na trećem mestu u ovoj anketi završio je Rafael Nadal. Španac je dobio 20,7% glasova, iako je u aktuelnom trenutku on najbolji u istoriji tenisera po broju grend slem titula (ima ih 22, jednu više od Noleta, a dve više od Švajcarca).

Drugoplasirani Rodžer Federer, koji se nedavno penzionisao i tako opet dospeo u žižu teniske javnosti, nakon duže pauze, a još dužeg perioda od njegovih poslednjih uspeha (koji su, zaista, bili istorijske prirode) - osvojio je 28,2% glasova.

A Novak Đoković?

Novak Đoković je u ovoj velikoj, svetskoj anketi, na pitanje "Ko je najbolji teniser svih vremena" dobio čak 51,1% glasova podrške, ostavivši daleko iza sebe i Nadala i Federera.

Evo kako je izgledala anketa Eurosporta, koju je ta TV stanica pokrenula nakon ranije objavljene vesti da Tomas Berdih smatra da će Federer ostaviti veći trag od pomenute dvojice rivala. 

 

 

Podsećanja radi, Federer se penzionisao, Nadal trenira, a Đoković će pokušati da stigne do titule u Astani, gde ga u polufinalu očekuje Rus Danil Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Opanak

07.10.2022 21:00

Anketa...pa valjda je najbolji onaj ko ima najbolje rezultate, uvek bilo i bice; Nadal je neprikosnoven na sljaci i zasluzio da RG menja ime u njegovo, Rodzer je naj server bez premca , ali prema svim rezultatima pocev od gs, pa Masters , pa zavrsni godisnji, pa broj nedelja, pa medjusobno top5 pa brojke same kazu, Novak je jedan. E sad ako je pitanje utiska , umetnickog dojma, o ukusima se ne raspravlja.