(VIDEO) Bogdan Obradović kritikovao Novaka: ŠTEPANEK JE "PRLJAV", NIJE ON ZA TRENERA!

Autor:

Sport

23.01.2018

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor Dejvis kup reprezentacije u tenisu Bogdan Obradović izneo je niz zamerki na račun stručnog štaba koji je oko sebe okupio Novak Đoković.

RepublikaFoto: Starsport
Obradović: Neverovatna mi je Novakova ekipa

Đoković od prošlog "Rolan Garosa" sarađuje sa Agasijem, dok se nedavno u stručnom štabu pojavio i Radek Štepanek. Njih dvojicu Obradović komentariše kao dvojicu "najkontroverznijih ličnosti" u istoriji tenisa.

- Agasi je sjajan čovek, ali čudno mi je što je Novak takvog jednog čoveka uzeo za trenera, jer se i od mene i od (Nenada) Zimonjića naslušao priča o njemu. Šćepanek je "prljav" sa svake moguće strane, a čak i Novak i Janko (Tipsarević) su imali neka loša iskustva sa njim. Nole ga je izabrao za trenera, još je i rekao da je njegov dobar prijatelj, u šta nisam mogao da poverujem. Neverovatna mi je ta njegova nova ekipa - rekao je Obradović gostujući na vršački TV Banat.

Pogledajte i sami Obradovićevo gostovanje na vršačkoj televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading