(VIDEO) Kad Čiliću prekipi: HRVATSKI TENISER SOČNO PSOVAO SUDIJU U MELBURNU!

Autor:

Sport

24.01.2018

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski teniser Marin Čilić od ponedeljka će postati treći teniser na ATP listi, a ovaj uspeh je izborio zahvaljujući pobedi nad Rafaelom Nadalom u četvrtfinalu Australijan opena, odnosno predajom Španca u petom setu njihovog duela. Koliko je duel bio stresan i intenzivan, može se videti i po jednom snimku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čilić blizu same završnice turnira

Posle 3 sata i 47 minuta, koliko je trajala borba Nadala i Čilića, Hrvat je drugi put u karijeri uspeo da uđe među 4 na ovom Gren slemu posle odustajanja Španca pri rezultatu 3:6, 6:3, 6:7, 6:2, 2:0 za Čilića. Njega u borbi za finale čeka Britanac Kajl Edmund koji je nešto ranije šokirao Bugarina Grigora Dimitrova.

Jedan od trenutaka koji je obeležio susret između Nadala i Čilića bila je i burna reakcija Marina u drugom setu kada ga je sudija opomenuo da je prekoračio dozvoljeno vreme od 25 sekundi između dva poena.

- Zašto meni ovo svaki put rade? Zašto!? Meni. J***m ti mater u p***u! - glasno je vređao Čilić sa klupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading