Srce kaže ''Srbija'', ali bol još uvek koči...

Autor:

Sport

25.01.2018

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Filip Krajinović rekao je danas da se nada da će nastupiti protiv SAD u Dejvis kupu, uprkos povredi ahilove tetive.

RepublikaFoto: instagram.com/krajinovic_filip
Filip Krajinović

Srbija će od 2. do 4. februara u niškom Čairu dočekati SAD u prvom kolu svetske grupe Dejvis kupa.

- Srce mi kaže Srbija, a bol još uvek koči. Iako povreda nije sanirana, stao sam danas na teren i krenuo sa prvim treninzima, jer možda ipak uspem da se oporavim i spremim za meč sa Amerikancima - rekao je Krajinović, a preneo je Teniski savez Srbije (TSS).

Selektor Srbije Nenad Zimonjić prema propisima Medunarodne teniske Federacije (ITF), kao i njegov kolega, selektor SAD Džim Kurijer saopštili su juče spisak igrača na koje računaju u meč pod svodovima niškog Čaira.

Tim koji su nominovali mogu da promene, a imaju pravo izmene dva igrača sve do sat vremena uoči žreba koji je na programu 1. februara 2018. To znači da se, ako se oporavi i pripremi, Krajinović može naši na terenu u susretu sa gostima iz SAD.

- To je moja želja, zato sam i stao danas na teren, zato ću i dati sve od sebe narednih dana da se oporavim i pripremim koliko god mi to bude telo dozvolilo, posebno ahilova tetiva koju sam povredio - rekao je Krajinović, 36. teniser na ATP rang-listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading