VELIKO SLAVLJE U KUĆI ĐOKOVIĆA: Tara UKRALA ŠOU Novaku i Stefanu, snimak koji OTAPA NAJHLADNIJA SRCA! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.11.2022

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je veselo!

VELIKO SLAVLJE U KUĆI ĐOKOVIĆA: Tara UKRALA ŠOU Novaku i Stefanu, snimak koji OTAPA NAJHLADNIJA SRCA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković završio je tenisku sezonu osvajanjem Završnog masters turnira u Torinu.

Đoković je do titule došao na dominantan način, bez poraza, a u finalnom meču bio je bolji od Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 (7:5, 6:3).

Najbolji srpski teniser godinu će završiti kao peti igrač sveta, ali sa tačno 2.000 bodova manje od prvoplasiranog Karlosa Alkarasa, te se može verovati da bi već posle Australijan opena mogao da se nađe na vrhu ATP liste.

Naredna sezona bi mogla da bude istorijska za Novaku po mnogo čemu, a on slobodne dane pred početak priprema koristi da provede sa porodicom. Proslavili su Đokovići krsnu slavu, Aranđelovdan, a na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je brzo postao viralan.

 

 

Odlična atmosfera vladala je u kući Đokovića, Novak i njegov otac Srđan bili su veoma veseli, a nisu zaostajali ni mali Stefan i ostatak familije i gostiju.

Ipak, šou je ukrala mala Tara koja je svojim plesom očarala sve.

Zaista lep i emotivan trenutak koji pokazuje da Novak Đoković i njegova familija neguju prave porodične vrednosti.

Slično je bilo i posle finalnog meča Završnog masters turnira u Torinu kada je Novak odmah posle pobede potražio svoju decu, Stefana i Taru, te im otrčao u zagrljaj, a posle toga je rekao:

- Hvala mojoj ženi, deci, timu, sponzorima, fanovima, svima koji su "zapeli" ove godine sa mnom...Put je bio izazovan, ali smo uspeli da sve izdržimo i napravimo odličan posao zajedno. Počastvovan sam Vašom beskonačnom podrškom i zahvalan sam što nas je dovela do ovog trenutka. Hvala Vam iz dubine duše.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom Slot i Sport bonusa i promocija, posetite AdmiralBet sajt i odmah preuzmite sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading