Bivši selektor otkrio: Novak mi pre Melburna priznao da ga lakat i dalje boli!

Autor:

Sport

27.01.2018

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nikola Pilić otkrio je da mu je Novak Đoković pre početka Australijan opena priznao da i dalje oseća nelagodnost i bolove u povređenom laktu.

Pilić smatra da Novak ne bi trebalo u skorije vreme da igra turnire

- Razgovarali smo pre Australijan opena i tad se žalio da lakat nije spremno i da ga boli u određenim trenucima. Bilo je očigledno da se povreda pogoršava kako je turnir odmicao i da Novaku sledi nova pauza - rekao je Pilić.

Čovek koji je dosta pomogao Novaku na startu karijere izjavio je da ne smatra da je operacija dobro rešenje za povredu.

- Nije odbacio mogućnost da se operiše, ali nisam siguran da bi to moglo da mu u poptunosti sredi lakat. Treba da se napravi detaljna analiza sa najboljim doktorima. Sve u svemu, Novak ne bi trebalo da igra turnire sve dok mu lakat ne bude bio spreman za maksimalne napore - dodao je Pilić.

Podsetimo, Đoković je učešće na Australijan openu završio u osmini finala, posle poraza od Hjeon Čunga, a u tom meču je bilo jasno da Novak i dalje ima velike probleme sa laktom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading