Zimonjić: Biće teško protiv Amerikanaca

Autor:

Sport

30.01.2018

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić izjavio je da naš nacionalni tim očekuje težak meč protiv selekcije SAD u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa.

RepublikaFoto: twitter.com/TSSRBIJE
Zimonjić i Lajović

- Amerikanci dolaze u najjačem sastavu. Oni su jedna od najboljih nacija u Dejvis kupu. Mi kao nosioci nismo morali da igramo protiv nekog nosioca, ali oni tada to nisu bili pa smo baš njih izvukli. Biće težak zadatak dobiti Iznera i Kverija ili u dublu, ali želimo da se pripremimo najbolje što možemo - rekao je Zimonjić.

Meč će biti odigran u Nišu od 2. do 4. februara i to na šljaci.

- Izabrali smo podlogu koja njima najmanje odgovara, ali odgovara našim igračima. Lajović i Đere su postigli izuzetne rezultate na šljaci i nadam se da će to biti naša prednost, uz veliku podršku publike - rekao je Zimonjić.

On je rekao da najverovatnije neće igrati u dublu.

- Bilo je dovoljno. Prošle godine povukao iz reprezentacije posle 23 godine igranja. Žao mi je što prošle godine nismo mogli da igramo u najjačem sastavu i da eventualno osvojimo "salataru". To bi bio idealan oproštaj, ali ne može sve da bude onako kako želite - istakao je selektor Srbije.

Za Srbiju će igrati Dušan Lajović, Laslo Đere, Nikola Milojević, Peđa Krstin i Miljan Zekić. Amerikance će predvoditi Sem Kveri, Džon Izner, Rajan Herison i Stiv Džonson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading