TONI NADAL: Tenis iscrpljuje, vidite Novaka i Endija

Autor:

Sport

04.02.2018

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal počeće da trenira u ponedeljak, pošto se oporavio od povrede koju je zaradio na Australijan Openu, tvrdi njegov stric i bivši trener Toni.

RepublikaFoto: TANJUG/V. THIAN
Rafael i Toni Nadal

Španac se povredio tokom četvrtfinala prvog Gren slema protiv Marina Čilića, ali to nije ugrozilo njegov raspored.

- Verujem da će se takmičiti u Akapulku. Čini mi se da će početi da trenira u ovoj nedelji koja dolazi. To je sasvim dovoljno vremena - ocenio je Toni i dodao:

- Tenis je iscrpljujući. Svedočili smo tome poslednjih sezona. Previše igrača je povređeno. Prošle godine najboljih pet na svetu nije moglo da se takmiči na Završnom mastersu u Londonu, Rafa je bio šesti. To je previše. Vidimo da se Mari operisao, Đoković ima problema... Nešto mora da se uradi. Potrebno je da se uspostavi nekakav sistem i pre svega Međunarodna teniska federacija (ITF) mora da povede računa o mladim igračima, da im se ne bi desilo isto.

Nadal je propustio završnicu prošle sezone zbog povrede kolena, a prethodno su višemesečne pauze napravili Novak Đoković, Endi Mari, Miloš Raonić, Kei Nišikori, Stan Vavrionka...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading