SREĆA SPREČILA TRAGEDIJU NA SRPSKA OPENU: Đoković napravio FATALNU GREŠKU - publika je ZANEMELA! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.04.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sredinom prvog seta duela velikih prijatelja desio se interesantan detalj.

SREĆA SPREČILA TRAGEDIJU NA SRPSKA OPENU: Đoković napravio FATALNU GREŠKU - publika je ZANEMELA! (VIDEO)

Foto: Starsport/Streamja

Srpski teniseri Novak Đoković i Dušan Lajović u Banjaluci igraju meč četvrtfinala Srpska opena.

Nole je u prvom kolu bio slobodan, a u drugom je posle preokreta pobedio Luku Van Eša. Sa ruge strane, Duci je na startu eliminisao Filipa Krajinovića, a zatim i Gregoara Barera.

Sredinom prvog seta duela velikih prijatelja desio se interesantan detalj koji je mogao da bude fatalan po nekoga iz publike. Naime, pri rezultatu 3:2 u gemovima za Dušana Lajovića Novak je želeo da jednim riternom osvoji veoma važan poen, ali... Đokoviću je ispao reket iz ruke, a on je završio na tribinama, u moru fanova najboljeg na planeti. Na sreću svih prisutnih, povređenih nije bilo, a Noletu je laknulo što se videlo kroz njegov osmeh.

 

 

 

 

Novak i Dušan su do sada u karijeri odigrali dva meča, a Đoković je oba puta upisao ubedljive trijumfe. Prvo je 2015. u Dohi slavio sa 6:2, 6:1, a tri godine kasnije u Monte Karlu 6:0, 6:1.

Pobednik srpskog derbija će se u polufinalu sastati sa pobednikom meča u kom igraju Miomir Kecmanović i Jirži Lehečka, a taj duel je na programu posle susreta Đokovića i Lajovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading