Agasi otkrio šta ga je ŠOKIRALO kod Novaka

Autor:

Sport

20.02.2018

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković i Andre Agasi odlično funkcionišu. Legendarni as otkrio je šta je to što ga posebno fascinira kod najboljeg srpskog tenisera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

-  Ono što me je iznenadilo u vezi sa njim je njegov intelekt van terena. Pamatan je i šokirao me je koliko toga pamti. Ako traži neku informaciju, člitaće, prostudiraće, toliko toga će da nauči. Kada ga pogledate jasno vam je da je sposoban za stvari za koje drugi nisu - objasnio je Agasi.

On veruje da će Novak ponovo moći da igra na vrhunskom nivou.

- Nekim igračima je teško da se vrate na vrh, ali mislim da to neće biti slučaj sa Novakom. On ima 30 godina, ali telo mu je u stanju kao da ima 25. Neophodno je da pronađe rešenje koje će mu pomoći da tako i ostane.

Agasi smatra da je Đoković trpeo veliki pritisak.

- Tenis je kombinacija uma i fizičke snage. Izvesno u nekom periodu ćete da naiđete na probleme, emotivno, fizički... Na kraju ćete morati da platite cenu. Mislim da je Novak prošao kroz tu fazu u kojoj je stavljao previše pritiska na sebe. Postoje neki aspekti igre u kojima može da napreduje, o njima mora da razmisli i to je ono što i radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading