NOVAKOVI NAVIJAČI U STRAHU! Đoković se na treningu pred finale SUOČIO sa VELIKIM PROBLEMOM!

Autor:

Sport

16.07.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nimalo prijatna scena.

NOVAKOVI NAVIJAČI U STRAHU! Đoković se na treningu pred finale SUOČIO sa VELIKIM PROBLEMOM!

Foto: Tanjug/AP

Poslednji trening koji je odradio Novak Đoković pred finale Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza (15 časova), zabrinuo je sve njegove navijače.

Srpski as je malo zabrinuo svoje navijače, koji su nošeni euforijom pokušavali da vide Đokovića pred meč odluke sa Špancem. Naime, primetno je bilo da Nole ima izvesnih problema sa zadnjom ložom.

Đoković je zalepio flaster, baš kao i na jučerašnjem treningu, kako bi dodatno "ojačao" i zategao taj deo lože i kako bi sa što manje problema mogao da se kreće.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Njegov potez je, međutim, uneo nemir kod navijača, koji su se zabrinuli zbog medicinske trake. Naročito jer se radi o istoj nozi, koja je stvarala probleme srpskom rekorderu i na Australijan Openu, što su primetili i zabrinuti fanovi.

Međutim, sumirajući po Novakovom kretanju, gestikulaciji i ponašanju, ne bi smelo da bude većih problema kada meč bude počeo. Verovatno je Đoković iz predostrožnosti odlučio da poslednji trening odradi sa flasterom, bez bojazni od bilo kakve povrede.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading