PRED NOVAKOM TEŽAK POSAO: Evo kada Đoković izlazi na teren - Srbi TUGUJU!

Autor:

Sport

15.08.2023

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije imao previše sreće najbolji igrač u istoriji.

PRED NOVAKOM TEŽAK POSAO: Evo kada Đoković izlazi na teren - Srbi TUGUJU!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković trenutno se nalazi u Americi, gde ga očekuju nadmetanja na mastersu u Sinsinatiju.

Nakon više od mesec dana odmora u Hrvatskoj i Crnoj Gori, naš as se preselio u Ameriku, gde ga, uz Sinsinati, čeka i US open, na kom će pokušati da osvoji svoju 24. gren slem titulu u karijeri.

Uvertira za poslednji najveći turnir u godini će mu biti uprvo masters u Sinsinatiju, gde će uz singl, Nole nastupati i u dubl konkurenciji, zajedno sa Nikolom Ćaćićem.

Njih dvojica nisu najbolje prošla na žrebu, pošto će već na startu turnira igrati protiv Džejmija Mareja i Majkla Venusa, a organizatori su i saopštili kada će taj meč biti odigran.

Naime, njih četvorica će na terene u Sinsiju izaći večeras od 19 časova, naravno ako ne bude kiša, koja je juče pravila velike probleme organizatorima. Tako će Nole tek drugi put u ovoj godini igrati dubl, nakon ATP Adelejda, ali neće čitava Srbija imati tu mogućnost da gleda ovaj meč.

Pravo prenosa ima samo Sport Klub, tako da će fanovi srpskog igrača moći samo tu da gledaju dubl meč koji privlači veliku pažnju u Americi.

Osim dubla, Noleta uskoro očekuje početak takmičenja i u singlu. Na startu turnira je slobodan, dok će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz okršaja u kom se sastaju Alehandro Davidovič Fokina i Tomas Martin Ečeveri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading