POTERA ZA USPEHOM - Federer: Novak i ja se nismo osvrtali

Autor:

Sport

02.03.2018

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodžer Federer je teniski fenomen... I pored toga što ima 36 godina, igra na vrhunskom nivou i ponovo je stigao do prvog mesta na ATP listi. On ne vidi igrača koji bi u budućnosti mogao da krene njegovim i Novakovim stopama.

RepublikaFoto: twitter.com/AusOpen

- Teško je očekivati da sad jedan igrač osvoji 10 grend slem titula. Lakše je reći da će verovatno mnogo igrača osvojiti jedan ili dva. Nije lako predvideti da će neko osvojiti 10, to se nije predviđalo ni meni. U trenutku kada se zaletiš kao što smo Novak i ja uradili, odjednom se više ne osvrćeš. Onda nekoliko godina kasnije se osvrneš i vidiš da imaš osam ili 10 grend slemova. To je ludo - rekao je Federer.

 

On je dodao da je njegova popularnost rasla zbog Đokovića i Nadala, ali i da mu nije bilo uvek lako kroz karijeru. 

- Prolazio sam kroz teške trenutke 2010. i 2011. kada nisam mnogo pobeđivao. Ljudi su videli kako se borim, videli su me kao čoveka, i od tada je moja popularnost sve više rasla - zaključio je Švajcarac.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading