NOLE SPREMAN ZA VELIKA DELA: POVRATAK OTPISANOG ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

07.03.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak Novaka Đokovića čin drugi! Srpski as je u Indijan Velsu odradio sinoć prvi trening, a samo nekoliko dana nakon što je ponovo uzeo reket u ruke saznao je i imena potencijalnih rivala na prvom mastersu sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković na treningu

Da li će Nole stvarno biti u konkurenciji Rodžeru Federeru za rekordnu šestu titulu (obojica imaju po pet) biće poznato narednih dana. Pitanje svih pitanja je kako lakat trpi opterećenje, najpre u jačim treninzima, a onda i u zvaničnom meču.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser odsutan je sa terena još od jula prošle godine i predaje na Vimbldonu, zatim je pokušao da se vrati na Australijan openu, ali je odigrao samo četiri meča. Ispostavilo se da je neophodna manja operacija povređenog lakta, a ne samo mirovanje. Brojni teniski stručnjaci su Noletu predviđali mogućnost nadmetanja najranije od maja i mastersa u Madridu.

Jedan od razloga zašto želi prevremeno na teren jeste i taj da spreči već sada ispadanje iz top 20. To se može desiti ako ne odbrani 90 poena iz prošlogodišnjeg četvrtfinala kada ga je izbacio Nik Kirjos, a rivali koji su sada iza njega budu imali dobar rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading