TEŽAK ŽREB ZA NOLETA: Đokovićevi mogući rivali Nišikori, Del Potro, Čilić...

Autor:

Sport

06.03.2018

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće u drugom kolu mastersa u Indijan Velsu sa pobednikom meča između dva kvalifikanta, odlučeno je žrebom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković će igrati u Indijan Velsu

Đoković je slobodan u prvom kolu, a na ovom turniru postavljen je za 10. nosioca. Srpski teniser će, ako uspešno prođe drugo kolo, u 3. kolu za potencijalnog rivala imati Japanca Keija Nišikorija.

 

 

 

 

U slučaju da Đoković prebrodi i tu prepreku u 4. kolu bi mogao da se sastane sa starim znancem Argentincem Huanom Martinom del Potrom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Đoković i Del Potro igrali su prošle godine u Indijan Velsu i to u 3. kolu, a Srbin je posle velike borbe slavio sa 2:1 u setovima. Srbin je potom eliminisan u 4. kolu od Nika Kirjosa.

Đoković bi potom u četvrtfinalu mogao da naleti na Marina Čilića, a u polufinalu na Aleksandra Zvereva. Svi Novakovi fanovi se slažu da žreb nije mogao da bude teži.

 

 

 

 


Đoković nije u istoj polovini žreba kao najbolji teniser sveta Švajcarac Rodžer Federer. Đoković i Federer bi mogli da se sastanu tek u finalu.

 

 

Đoković se vraća na teren posle skoro dvomesečne pauze. On je poslednji put igrao na Australijan openu, a potom je zbog povrede lakta imao hiruršku intervenciju.

Srpski teniser je odradio ranije danas trening u Indijan Velsu. Đoković uveliko trenira, a oporavak od operacije desnog lakta je u završnoj fazi. Đoković još nije doneo konačnu odluku, ali se očekuje da zaigra u Indijan Velsu.

Đoković je pet puta u karijeri osvajao Indijan Vels.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading