Krajinović na Federera, kraj za Lajovića!

Autor:

Sport

11.03.2018

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Filip Krajinović je pobedom nad Amerikancem Mičelom Krugerom obezbedio prolaz u drugo kolo Indijan Velsa, dok je Dušan Lajović završio svoj nastup na turniru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Krajinović zakazao megdan sa prvim reketom sveta

Krajinović je savladao Amerikanca Mičela Krugera 6:2, 6:2, dok je od Lajovića bolji bio Hjeon Čung iz Južne Koreje 6:7 (9), 6:3, 6:3.

Drugi reket Srbije, Krajinović, u drugom kolu čeka pobednika iz duela između prvog favorita i najboljeg tenisera sveta Rodžera Federera i Argentinca Federika Delbonisa.

Lajović je imao iscrpljujuć meč protiv upornog Čunga i na kraju posle preokreta i skoro tri sata igre je završio nastup u kalifornijskoj pustinji.

Srbin je imao vođstvo 1-0 u setovima, ali je Čung u nastavku zaigrao znatno bolje i izborio mesto u trećem kolu gde se sastaje sa Čehom Tomašom Berdihom.

Prvog dana turnira nastup u Indijan Velsu su završili Viktor Troicki i Laslo Đere, a u nedelju uveče će na teren naš najbolji teniser Novak Đoković.

On će prvi nastup nakon Australijan opena i od operacije lakta imati protiv Japanca Tara Danijela od 20:30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading