BOLAN POVRATAK: Anonimni Japanac preslišao Đokovića

Autor:

Sport

11.03.2018

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle duge pauze Novak Đoković se vratio na teren. U svom prvom meču od operacije lakta, naš as izgubio je od Japanca Tara Danijela u drugom kolu Indijan Velsa - 2:1, po setovima 7:6, 4:6, 6:1

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Meč je trajao 150 minuta. Japanac, koji je 109. na ATP listi, ostvario je najveću pobedu u karijeri.

Đoković očigledno nije fizički spreman najveće napore, a očigledno je da će njegov povratak na pobednički putu biti dug, naporan i težak.

 

 

 

 

Nole je dobro krenuo meč. Već u prvom poenu se videlo da mu se igra i da se uželeo tenisa. Sve je išlo na ruku našem asu. Bio je siguran na servisu, dok je Japanac delovao smireno, ali i opčinjeno Srbinom. Poveo je Novak 5:2 i onda je potpuno stao. Ređao je grešku za greškom, a rival je to znao da iskoristi. Stigao je Danijel do taj-brejk u kojem je uspeo da slavi. 

 

 

Nole je suviše lako prosuo prednost i na ovom meču morao je da ide težim putem. U drugom setu, Đoković je u sedmom gemu stigao do brejka, poveo je 4:3 i tako skinuo pritisak sa sebe.

 

 

Ipak, Danijel je pretio, ali je Nole iskoristio treću set loptu i potpuno se vratio u meč (6:4). Stegao je Nole pesnicu i tada stavio do znanja svima koliko mu stalo da pobedi. 

 

U trećem setu, Nole je već u prvom gemu propustio dve brejk lopte. Imao je mnogo problema i u svom servis gemu. Japanac je potom poveo 2:1, a onda je osvojio još četiri gema i zasluženo je stigao do pobede.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading