KONAČNO: Novak saopštio vest koju je svet tenisa DUGO ČEKAO

Autor:

Sport

21.03.2018

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Indijan Velsu nije bilo dobro, u Majamiju mora mnogo bolje. Svestan je Novak Đoković da je na povratničkom turniru podbacio i da je vreme da pokaže da ponovo može da igra na visokom nivou. Pred sam start nadmetanja na Floridi, Srbin je saopštio vest koju svet tenisa dugo čeka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Problemi sa laktom nikako nisu ostavljali Novaka na miru. Operacija je bila jedino rešenje, a kako sada stvari stoje, sve je to konačno iza Đokovića.

- Počeo sam da igram bez bolova u poslednja dva dana. To je prilično osvežavajuće. Posle dugo, dugo vremena, mogu da se fokusiram na igru, umesto da stalno imam na umu da li ću osetiti bol ili ne - rekao je Novak.

On se osvrnuo i na formu.

- Nisam još uvek u svojoj najboljoj formi. Dug je proces i svaki dan je prilika da nešto naučim, da napredujem i budem bolji posle dvogodišnjih problema sa povredama i pokušaja pronalaženja načina da igram bez bolova. Najvažnije u ovom trenutku je da sada igram bez bolova - jasan je Srbin.

Đoković je slobodan u prvom kolu, a na teren bi trebalo da izađe u petak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading