Nižu se priznanja za mladu teniserku: OLGA DANILOVIĆ "HRABRO SRCE"

Autor:

Sport

21.03.2018

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša talentovana mlada teniserka Olga Danilović nominovana je za prestižnu tenisku nagradu "Hrabro srce" koja se dodeljuje za rezultate i požrtvovanost u FED kupu.

RepublikaFoto: twitter.com/danilovic_olga
Olga se probija brzo ka teniskim vrhovima

Ćerka Predraga Danilovića, proslavljenog košarkaša i sada predsednika KSS, boje Srbije u pomenutom takmičenju ove godine branila je u februaru, u takmičenju Prve grupe Evro-afričke zone koje je održano u Talinu.

Mlada zvezda "belog sporta" je tada zabeležila tri pobede u singlu, savladavši i Letonku Anastasiju Sevastovu, 15. teniserku sveta.

Pored Olge, za nagradu "Hrabro srce" Evro-afričke zone nominovane su Britanka Džoana Konta i Letonka Jelena Ostapenko. Glasanje počinje 23. marta na sajtu FedCup.com i trajaće do 29. marta.

Ovo priznanje do sada su od naših teniserki osvajale Jelena Janković (dva puta) i jednom Bojana Jovanovski, a među nominovanim je bila i Ivana Jorović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading