FRKA U MAJAMIJU: Navijači pretili smrću roditeljima danske teniserke

Autor:

Sport

25.03.2018

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I na tenisu se dešavaju incidenti...Karolina Voznjacki izgubila je na turniru u Majamiju od Monike Puig a ovaj meč obeležio je incident sa navijačima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Vonjacki tvrdi da su njeni najbliži tokom samog susreta dobijali pretnje smrću i to od navijača.

- Oni su čak uputili pretnje smrću mojim roditeljima, mene su nazivali imenima koje ne mogu ni da ponovim, a rođacima mog verenika, dečaku i devojčici od po 10 godina, da sednu i j....o ućute. Obezbeđenje posle tih scena nije reagovalo. Uvek podstičem navijače da bodre omiljene tenisere i žudim za dobrom atmosferom, sve dok se ne prelazi granica. Ovakve stvari loše utiču na obe igračice. Nadam se da će u Majamiju sve ovo shvatiti veoma ozbiljno, jer je poslat veoma loš primer teniserima i navijačima - napisala je onda na društvenim mrežama.

Ipak, sa turnira iz Majamija stigao je demant. Čelnici ovog nadmetanja tvrde da obezbeđenje nije bilo ništa čudno i da je sve proteklo u najboljem redu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading