RASKINULI SARADNJU: Agasi više nije Novakov trener

Autor:

Sport

31.03.2018

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac Andre Agasi više nije trener srpskog tenisera Novaka Đokovića, javlja ESPN.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andre Agasi i Novak Đoković

Agasi je u prethodnom periodu radio u Novakovom stručnom štabu kao povremeni trener, pošto je uz Srbina bio, uglavnom, na većim turnirima.

- Imao sam najbolju nameru, želeo sam da pomognem Novaku. Ipak, često smo zaključivali da nismo saglasni oko nekih stvari. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere - izjavio je legendarni Amerikanac za ESPN.

Posle njegovog odlaska, Đoković će nastaviti da radi samo sa stalnim trenerom Radekom Štepanekom.

Podsetimo, Agasi je deo Novakovog tima postao uoči prošlogodišnjeg Rolan Garosa, ali u međuvremenu se dogodio pad u karijeri srpskog igrača, uslovljen povredom lakta i propuštanjem većeg dela prošle sezone.

Od starta ove Srbin je ispao u četvrtom kolu Australijan opena, a Masterse u Indijan Velsu i Majamiju završavao je na startu.

Pored dobrog odnosa koji su i jedan i drugi isticali tokom perioda saradnje, Agasi je nekoliko puta izjavljivao i da sa Đokovićem radi bez finansijske naknade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading