NADAL KONAČNO IGRA TURNIR: Španac od kuće započinje povratak

Autor:

Sport

13.04.2024

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafa uveren da će sada imati više sreće.

NADAL KONAČNO IGRA TURNIR: Španac od kuće započinje povratak

Foto: www.profimedia.rs

Rafael Nadal se vraća na terenu! Odigrao je Španac poslednji takmičarski meč u Brizbejnu ove godine, imao je i dve pobede u kvalifikacijama i prvom kolu, dok ga nije eliminisao Dominik Tim. Tako je pravi meč praktično odigrao na Australijan openu prošle godine i od tada traje njegova bitka za povratak, odnosno nastavak karijere. Zato ne čudi da je 646. na ATP listi, ali mu zaštićeni ranking omogućava da igra turnir koji poželi.

Pokuša je Rafa da se vrati u Melburnu, nije uspeo. Zatim je odleteo u Indijan Vels istim avionom sa Novakom Đokovićem, ali nije igrao. Propustio je i Monte Karlo, ali će po svemu sudeći od kuće konačno pokušati da se vrati. Nadal će se takmičiti na ATP 500 turniru u Barseloni od 15. do 22. aprila. Nakon duge pauze, španski teniser će imati priliku da se ponovo pokaže pred domaćom publikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

 

Nadal će započeti turnir protiv Flavija Kobolija, a u drugom kolu će se suočiti sa Aleksom De Minorom, koji je slobodan u prvom kolu. Njegov povratak izaziva veliko interesovanje kako kod navijača tako i kod teniskih stručnjaka. Jedna od zanimljivih činjenica je da se na ovom turniru neće takmičiti Novak Đoković, što dodatno podiže tenzije i očekivanja od Nadalovog povratka na teren. Pored toga, prvi nosilac na turniru je mladi španski teniser, Karlos Alkaraz, koji će zasigurno biti u centru pažnje.


Nakon što je bio prinuđen da propusti nekoliko turnira, svi ljubitelji tenisa su uzbuđeni zbog Nadalovog povratka. Očekuje se da će se Nadal vratiti na teren sa puno energije i motivacije da pokaže svoje kvalitete i da se bori za prestižnu titulu u Barseloni. Zato će taj grad biti poprište velikih teniskih uzbuđenja, a Nadal će imati priliku da pokaže svoju izuzetnu igru i ponovo osvoji srca svojih fanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading