Nadal se vraća na teren, BEKER POSETIO "NAJVEĆEG SVIH VREMENA"!

Autor:

Sport

03.04.2018

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal oporavio se od povrede kuka, pa će se vratiti na teren za mečeve Dejvis kupa koje će Španci igrati protiv Nemačke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nadal se priprema za povratak na teren

Iako nije nastupao ni na jednom turniru od 1/4-finala Australijan opena, Nadal je povratio prvu poziciju ATP liste nakon što je Federer izgubio bodove ranom eliminacijom sa turnira u Majamiju.

Nadal je tako započeo 168. nedelju na vrhu teniske muške liste,  a trenutno se nalazi sa reprezentacijom u Valensiji, gde će biti odigrani mečevi protiv Nemačke.

Njegov povratak dolazi u pravom momentu, jer se predstojeći okršaj u Dejvis kupu igra na šljaci, pa će tako Nadal moći da se prilagodi na podlogu pred početak turinra koji se održavaju na toj podlozi.

Nadala je na terenima u Valensiji posetio i nemačka legenda Boris Beker, koji je trenirao Novaka Đokovića. On je uz fotografiju na "Instagramu" postavio sledeći opis: ,,Čast mi je da pozdravim najboljeg ikada na šljaci (ali i na drugim ostalim podlogama) u Valensiji.”, i to se nikako nije dopalo fanovima Novaka Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading