EH DA MU JE TU SAD NOVAK DA GA POSAVETUJE: Dušan Lajović grabi ka tituli, ali ga čeka veliki rival Cicipas

Autor:

Sport

20.04.2024

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč je na programu oko 16 časova u Barseloni.

EH DA MU JE TU SAD NOVAK DA GA POSAVETUJE: Dušan Lajović grabi ka tituli, ali  ga čeka veliki rival Cicipas

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Dušan Lajović ostvario je značajan uspeh na turniru u Barseloni, savladavši Arutra Fisa u četvrtfinalu rezultatom 2:1, po setovima (6:4, 3:6, 6:2). Ducija sada očekuje izuzetno zahtevan meč protiv Stefanosa Cicipasa, aktuelnog osvajača Mastersa u Monte Karlu. Cicipas je u ovoj sezoni neporažen na šljaci, što dodatno nagoveštava težinu duela, a u prethodnom kolu je posle preokreta pobedio Argentinca Fakunda Dijaza Akostu u veoma neizvesnoj završnici sa 2:1 (4:6, 6:3, 7:6).

Imajući to u vidu, nema sumnje da bi Lajoviću dobro došli saveti Novaka Đokovića, koji i te kako zna kako se pobeđuje Grk na zemljanoj podlozi. Meč između Lajovića i Cicipasa zakazan je za subotu od 16 časova, a ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ovaj susret. Direktan televizijski prenos duela Lajovića i Cicipasa možete pratiti na Sport klub 2 kanalu. Međutim, očekuje ga i Lajović kao zapeta puška.

Veoma težak meč sam imao, ali zadovoljan sam kako sam odigrao. U subotu će biti još jedan težak duel protiv Stefanosa. Radujem se. Prvi put sam u polufinalu turnira iz serije 500 i veoma sam srećam što ću sutra da izađem na teren - poručio je Lajović.

U drugom polufinalu, tačnije prvom gledajući hronološki, sastaće se Norvežanin Kasper Rud i Argentinac Tomas Martin Ečeveri. ATP 500 turnir u Barseloni igra se za nagradni fond od 2.782.960 evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading