Novak je zaboravio šta ga je dovelo na vrh

Autor:

Sport

04.04.2018

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet tenisa bruji o Novaku Đokoviću... Sve zanima šta se desilo sa nekada najboljim teniserom na svetu? Bivša britanska teniserka Anabel Kroft na zanimljiv način vidi Noletov sunovrat.

Novak je vezao tri poraza, imaće priliku da popravi utisak u Monte Karlu, a Kroft, komentatorka "Skaj sportsa" veruje da Đoković mnogo razmišlja o svemu.

-  Kada pomislite na Novaka u najboljoj formi, setite se surovog igrača koji je u ekstremno savršenom balansu na terenu. Trenutno izgleda da je sve osim toga. Izgleda kao da se emotivno bori, previše razmišlja o svemu i kao da je zaboravio šta ga je dovelo u vrh tenisa. Čini se da sumnja u sebe i da mu je aura koja ga je okruživala iskliznula. Ipak, bez obzira na sve, naučila sam s godinama da nikada ne potcenjujem um šampiona - rekal je ona.

Britanka se osvrnula i na razlaz Novaka i Agasija.

- Nisam iznenađena razlazom, jer ta saradnja praktično nije ni počela, niti je imala prave šanse. Novak nije igrao na kraju prošle sezone, a sada je imao tako loš start zbog ranih poraza od ljudi od kojih nikada ranije ne bi izgubio. Prosto ne liči na sebe - rekla je Kroft.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading