ĐOKOVIĆ OSTAO BEZ JOŠ JEDNOG TRENERA! Novak se uz srdačnu poruku oprostio od Italijana!

Autor:

Sport

30.04.2024

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mnogo ljubavi, i vidimo se uskoro u Rimu"

ĐOKOVIĆ OSTAO BEZ JOŠ JEDNOG TRENERA! Novak se uz srdačnu poruku oprostio od Italijana!

Foto: instagram.com/marco_panichi1

Novak Đoković

Nakon nedavnog rastanka sa Goranom Ivaniševićem, Novak Đoković je još jednom iznenadio javnost rastankom sa još jednim članom svoje trenerske ekipe. Ovog puta, u pitanju je bio kondicioni trener, Italijan Marko Paniki, sa kojim je Novak sarađivao čitavih godina. Na svom Instagram profilu, Novak se emotivno oprostio od Marka, ističući ne samo sportske uspehe, već i posebnu vezu koju su uspeli da izgrade tokom godina zajedničkog rada.

- Veliki Marko, hvala za neverovatne godine saradnje koju smo imali. Dostigli smo vrh, obarali rekorde. Ali najvažnije, uživali smo u našim „običnim“ danima treninga u i van teretane. Beskrajnim satima „karćofinija“ i smehu koji me je super motivisao da se pripremim za uspeh. Hvala ti, romanisto (kako te Goran zove) za svu energiju, trud i vreme koje si uložio u to da me napraviš najboljim igračem i čovekom koji mogu da budem. Mnogo ljubavi, i vidimo se uskoro u Rimu, napisao je Novak uz propratno srce i fotografije sa svojim sada već bivšim trenerom.

Nedostatak detalja o razlozima ovog rastanka ostavlja mnoga pitanja otvorenim, ali Novakova zahvalnost i emotivna poruka jasno ukazuju na dubok osećaj poštovanja i zahvalnosti prema Marku za sve što su postigli zajedno.

U Novakov stručni štab se vratio 2019. godine i popunio mesto Fila Griča - i od tada je stalno uz Noleta. Specijalizovan je za pripremu sportista i još tokom 2018. godine se prvi put pojavio u timu na ideju tadašnjeg trenera Marijana Vajde, da bi se potom vratio u "boks". U pitanju je bivši sportista koji je dvostruki šampion Italije u skoku udalj, pa je tako radio sa mnogim atletičarima na ovom polju, kao i kao personalni trener teniserki kao što su Svetlana Kuznjecova, Li Na, Frančeska Skijavone, odnosno sa teniserom Fabijom Fonjinijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading