(VIDEO) Novak pali motore za Monte Karlo!

Autor:

Sport

07.04.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pauza nakon turnira u Majamiju, koji se za Novaka okončao već u drugom kolu, je gotova. Srbin se vratio treninzima pred prvi naredni turnir u Monte Karlu.

Đoković želi jedan dobar rezultat od povratka na teren

Na programu ATP tura sada se nalaze turniri na zemljanim podlogama, a Novak se nalazi u Marbelji gde se sprema za turnir u Monte Karlu sredinom meseca.

Novak će se naći u neobičnoj ulozi na ovom takmičenju, jer će prvi put igrati bez trenera, pošto je prekinuo saradnju sa Andreom Agasijem i Radekom Štepanekom.

Srpski as je na dva poslednja turnira na kojima je igrao, u Indijan Velsu i Majamiju, ispadao već na prvoj prepreci, u 2. kolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola

07.04.2018 19:25

Pa ako se priprema citavu nedelju moci ce da igra čak i 18-20 minuta i možda bi i pobedio i mene sa 60 godina. Ali sad sa Markom Imazom i Reiko majstorom ima da rastura. Prvo kolo će proći posto je slobodan a drugo kolo je kraj pa će da pravu novu pauzu da napuni baterije