NEPOZNATI DETALJI O NOVAKOVOJ OPERACIJI: Đoković je odmah posle intervencije trenirao, i to polunag

Autor:

Sport

13.04.2018

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković operisao je lakat u Švajcarskoj početkom februara, a samo dan posle hirurškog zahvata odradio je trening.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković se sprema za masters u Monte Karlu

Đoković je posle Australijan opena imao manji hirurški zahvat na laktu, a sve je obavljeno u Švajcarskoj-

Do sada nisu bili poznati detalji operacije, a švajcarski list "Basellandschaftliche Zeitung" objavio je neke pojedinosti, koje nisu bile dostupne javnosti.

Đoković se dan nakon operacije našao na terenima trening centra "Ašer". Novak se nalazio na terenu sa svojim timom, lekarima, ali menadžerom bolnice Bendžaminom Hugelom. Doktori su se uverili da je sa laktom sve u redu, a zanimljivo srpski teniser trenirao je polunag. 

- Sve zbog toga što je na Novaku bilo osam infracrvenih kamera, kao i pedeset markera, kako bi se dobila trodimenziolna slika posle njegovih udaraca.  Đoković je tri sata trenirao u futurističkim uslovima, posle čega je zaključak bio – sve je u redu sa laktom - navodi švajcarski list.

Hugel, koji je bivši fudbaler, rekao je da se Novak nasmejao kada mu je on zakazao trening sesiju, dok je direktor odeljenja za dijagnostiku Ksaver Kalin istakao da je Novak morao na trening posle operacije kako bi videli da li je tim lekara uradio dobar posao. 

Đoković je posle operacije igrao na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, ali je ispadao već u drugom kolu oba turnira. Srbin će naredne nedelje igrati na mastersu u Monte Karlu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading