Majk Tajson: ĐOKOVIĆ JE MOJ FAVORIT, Federer najveći svih vremena!

Autor:

Sport

23.04.2018

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši svetski bokserski šampion Majk Tajson izjavio je u intervjuu za švajcarski dnevni list "Blick" da rado prati teniske mečeve našeg Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tajson: Novak je izgledao prilično dobro u Monte Karlu

Nole je u martu ugostio Tajsona i njegovu ćerku u Indijan Velsu, sa kojom je imao i zajednički trening.

- Đoković je odličan teniser. On je moj favorit ovog momenta. Kada nema zdravstvenih problema volim da gledam njegove mečeve. Novak je imao neke odlične mečeve u Monte Karlu, izgledao je prilično dobro. Drago mi je što se Srbin oporavio od povrede lakta - rekao je Tajson za "Blick".

Tajson je uputio i niz komplimenata na račun Rodžera Federera.

- Fantastično je što on igra na tom nivou. Njegove partije na početku godine bile su impresivne, izgubio je dva meča u Indijan Velsu i Majamiju. Mislim da je dobra odluka što neće igrati na šljaci. On je najveći svih vremena - dodao je Tajson.

Đoković će ove nedelje učestvovati na turniru u Barseloni, a već u četvrtfinalu mogao bi da se sastane sa Rafaelom Nadalom, koji je u nedelju 11. put u karijeri osvojio Masters u Monte Karlu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading