Ferero smatra da Nadal nema konkurenciju: SAMO JE NOLE MOGAO PROTIV RAFE NA ŠLJACI...

Autor:

Sport

26.04.2018

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji prvi teniser sveta Huan Karlos Ferero izrazio je uverenje pred nastavak sezone na šljaci da će njegov zemljak Rafael Nadal osvojiti sve turnire na kojima se bude takmičio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković i Nadal su imali gomilu neizvesnih duela

Trenutno najbolji teniser sveta je prošle sezone trijumfovao u Monte Karlu, Barseloni, Madridu i na Rolan Garosu. Jedini poraz pretrpeo je u četvrtfinalu Rima, kada ga je savladao Austrijanac Dominik Tim.

Ove je počeo slično, pošto je odbranio titulu u Kneževini-

- Nadal radi isto što je radio i svih prethodnih godina. Možda se mislilo da će ga povreda omesti na putu ka tituli u Monte Karlu, ali je prethodno u Dejvis kupu pokazao da je na visokom nivou.

On je dodao da ne vidi dostojnog takmaca Rafi ove sezone i da je jedino naš Novak mogao da mu se odupre.

- Koliko se meni čini, Rafa će da osvoji sve, samo ako ne bude imao fizičkih problema. Ne vidim ko bi mogao da mu parira na šljaci. Možda bi mogli da mu uzmu set, ali ne i da ga pobede, pogotovo u mečevima koji se igraju na tri dobijena. Jedini koji je u prošlosti mogao da bude na tom nivou je Đoković, ali u ovom momentu ne može ni on - dodao je Lopez.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading