NEMAC OTPISAO NOLETA: Đoković je sa pravim timom, ali Nadal osvaja Rolan Garos

Autor:

Sport

23.05.2018

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni nemački trener i teniser Boris Beker izjavio je da Novak Đoković nije među favoritima za osvajanje Rolan Garosa.

Đoković i Beker su sarađivali tri godine

Beker je trenirao Đokovića tri godine, a njihova saradnja je prekinuta u decembru 2016. Đoković je sa Bekerom ostvario najveće uspehe u karijeri, a trenutno je na 22. mestu ATP liste.

- Čini se da više nema nikakvih povreda. Pa nije igrao šest ili sedam meseci... Potrebno je vreme da se vrati, da ponovo veruje da on to može i da se vrati u formu - ocenio je Beker.

Pred turnire na šljaci u Đokovićev tim su se vratili Marijan Vajda, a onda i fizioterapeut Gebhard Fil Grič.

- Ponovo je sa pravim timom. Vratio mu se stari trener Marjan Vajda. Volim Novaka, jedan mi je od najbližih prijatelja i želim mu samo dobro. Ako bude disciplinovan i strpljiv, moći će ponovo da bude na očekivanom nivou - istakao je nemački trener.

Međutim, Nemac tvrdi da je Rafael Nadal glavni favorit za osvajanje Rolan Garosa, koji startuje 27. maja.

- Rafa je za mene prvi favorit za ukupno 11. pehar na Rolan Garosu. Daleko je ispred svih ostalih. Možda nekoliko njih vire iza ćoška, ali neću ni da ih imenujem, jer je Nadal u mojim očima toliko ubedljiv favorit da ne vidim apsolutno nikoga ko bi mogao da ga zaustavi na putu do novog pehara, ukoliko bude zdrav i bez povreda - uveren je Beker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading