I TO SE DESILO: Novakov najveći kritičar ovoga puta stao uz Srbina

Autor:

Sport

24.05.2018

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković se polako vraća... Za nešto veće našem asu je potrebno vreme, a svet tenisa ovoga puta je uz njega. Podršku Noletu pružio je i njegov najveći kritičar Mats Vilander.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Legendarni teniser smatra da je Nole sada na dobrom putu.

- Definitivno se vraća, da se ovaj Gren slem ne zove Otvoreno prvenstvo Francuske, mislim da bi bio među sedmoricom-osmoricom favorita. Čak i u Parizu ima šansu. Igrao je veoma dobro protiv Nadala u Rimu. Jasno je da je lakše igrati kada nema šta da izgubite i sve da dobijete, ali se tehnički vratio na nivo na kojem je bio ili je veoma blizu toga - rekao je Vilander.

On smatra da Novak kreće od nule.

- Mislim da je na novom početku. U skoro istoj situaciji je sada kao kada je imao 17, 18 ili 19 godina, pre svog prvog Gren slema. Ima 31 godinu, ali ponovo počinje. Pokušava da nađe svoj način na terenu po pitanju intenziteta. To što ponovo sarađuje sa Vajdom je sjajan potez. Mislim da je uvek donosio prave odluke, a iako saradnja sa Andreom nije potrajala mnogo je naučio - zaključio je Vilander.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading