Đoković kao nikad pre: Nole govorio o svim ozbiljnim temama, ali i vešalici, kobasici i teletini

Autor:

Sport

28.05.2018

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je na nekom novom početku. Pokušava da se vrati u staru formu, a idealna prilika da pokaže dokle je stigao je Rolan Garos. Nole je pred ovaj turnir govorio o mnogim aktuelnim temama iz tenisa, ali i iz života.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Dobro sam. Spremam se. A da li sam spreman ili ne, to će se videti na turniru. Nemam pasulj da bih mogao da ga okrenem i vidim šta će da se dogodi. Ono što osećam je zahvalnost Bogu, životu i doktorskom timu što sam u stanju da sada igram bez bola - rekao je Đoković za "Novosti".

On se osvrnuo i na povredu koja ga je dugo mučila.

- Nadam se da sam na duže staze uspeo da rešim taj problem koji me je mnogo mučio poslednjih godinu i po. Sve je još poprilično sveže. Kažu da takva vrsta ožiljka može da boli šest meseci. Van terena to osećam svakog dana, ali, na terenu, zasad, nemam bolove. Ponekad malo, ali sve je to podnošljivo. U mečevima, kada se zagrejem, sve je u redu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Novak je odgovorio i na kritike oko ishrane.

- Ma, u pravu su ljudi. Treba pojesti za doručak tri punjene vešalice, za ručak kobasice, a onda da se teletinom sve zapečati pred spavanje, da bude lako u stomaku. I onda si super spreman da izađeš na teren.

On je objasnio i odakle crpi energiju.

-  Najveća energija koja može da se dobije dolazi iz glave, srca i duše. Glavni izvor energije crpim iz motivacije i strasti. Podrška porodice mi je veoma važna, jer bi mi bez nje bilo veoma teško da se bavim ovim sportom i ostvarim to što sam postigao. Najveću energiju crpim iz ljubavi bližnjih, sreće i radosti koju mi pružaju - zaključio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading