TEK SE ZAGREVA: Novak preskočio "bejbi Nadala", sledeći ja Bautista

Autor:

Sport

30.05.2018

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U drugom kolu Rolan Garosa, naš najbolji teniser Novak Đoković bio je bolji od Španca Haumea Munara - 7:6, 6:4, 6:4.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Novak Đoković polako ali sigurno ulazi u formu. Nije ni ovoga puta odigrao blistav meč, ali je uspeo da slavi. "Bejbi Nadal" nije imao šanse da se nosi sa Srbinom. Nole nije mnogo "zapinjao", trudio se da malo i sačuva snagu.

Kao da je Munar razljutio Novaka na startu meča. Uzeo je brejk i naterao je našeg asa da se uozbilji. Brzo je sve došlo na svoje mesto. Uzvratio je Đoković istom merom, a stigao je lako do prednosti od 5:2. Ipak kada je trebalo da završi meč, Nole je ponovo dozvolio rivalu da se vrati. Igrao je 20 minuta duže nego što je bilo potrebno, a Munar je stigao do 6:6 i taj-brejk. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Đoković je pokazao da je najbolji kada je napotebnije. Izgubio je samo jedan poen (7:1) i bukvalno je počisito Španca u ovom delu meča.

U drugom setu vodila se velika borba. Španac nije hteo da odstupi. Nole je odmah stigao do brejka, ali je rival uzvratio. Ipak, kvalitet je došao do izražaja, pa je naš as i ovaj deo igre rešio u svoju korist sa 6:4.

Novak je igrao tačno onoliko koliko mu je bilo potrebno. U trećem setu je do brejka stigao u sedmom gemu, poveo sa 4:3 i lako priveo meč kraju.

U trećem kolu Đoković će igrati protiv Bautiste koji je bio bolji od Žiralda sa 3:0 u setovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading