Novak veoma ceni koleginicu: SERENA JE NAJBOLJA, JAKO JE VOLIM!

Autor:

Sport

31.05.2018

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da veoma ceni i poštuje Serenu Vilijams i da ona zaslužuje sve moguće superlative.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đokovića i Serenu veže dugogodišnje prijateljstvo

- Volim Serenu. Svi superlativi i lepe reči koje možete da pomislite ona zaslužuje. Pogotovo sada, nakon što je rodila Olimpiju - rekao je Novak i potom dodao - Nakon svega što je osvojila u ovom sportu, videti je da se vratila nazad, i da je toliko napora utrošila da se vrati na teren, jednostavno je impresivno.

Đoković je otkrio i jednu zanimljivost koja veže njega sa Serenom.

- Imam zaista lep odnos sa njom, i ako ne znate, razlike između rođenja njenog deteta i mog je samo jedan dan. Tako da smo bili u kontaktu tokom tog celog procesa. Ona je podelila neka iskustva šta je radila tokom trudnoće sa mnom i sa mojom ženom, i cenim to mnogo. Jedino što mogu da kažem da je volim i da joj želim sve najbolje - istakao je Novak. 

Đoković je dodao da je Serena svetao primer u svetu tenisa i da predstavlja nepresušan izvor inspiracije.

- Ne smemo zaboraviti šta je Serena sve osvojila. Ajde da nikada nije osvojila Grend slem, pa da želi da se vrati i to uradi. Ali osvojila je 23 GS, jel tako? Ona je, verovatno, najbolji ženski sportista svih vremena. Može se videti koliko voli tenis - zaključio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading