Nadal: Teško je prihvatiti da Zidan odlazi iz Reala

Autor:

Sport

31.05.2018

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal, koji je i deklarisani navijač madridskog Reala, odgovorao je na pitanja o svom klubu prilikom konferencije za medije na Rolan Garosu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nadal. Zidan je primer uzornog sportiste

Jedan novinar ga je pitao kako komentariše ostavku trenera "kraljevskog kluba" Zinedina Zidana.

- Bio sam iznenađen kada sam pročitao vest o njegovoj ostavci, ali ko nije? I dalje mislim što sam uvek mislio Zidan je sjajna osoba. Teško vam je da prihvatite da takva osoba odlazi. Prvo zato što je našem klubu doneo mnogo trofeja, drugo zato što je neverovatno normalan čovek, prirodan, neoubražen...Po mom mišljenju on je primer kako bi savršen sportista trebalo da se ponaša. NIkad ništa ružno nije rekao za sudije, protivnike, igrače ili ljude iz kluba - rekao je Nadal.

Nastavio je najbolji svetski teniser sa hvalospevima na račun doskorašnjeg trenera Reala.

- Pogledajte kako se ponaša na konferencijama za medije, uvek je ljubazan i nasmejan, čak i teškim momentima. Uvek je pozitivan i nikada nije opterećivao igrače, već je uspeo najbolje iz njih da izvuče. Zbog toga je zaslužio da izabere šta je u ovom trenutku najbolje za njega, ne sumnjam da je dobro o svemu razmislio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading