Italijanski teniser oštar: MLADI TENISERI SU SR*NJE!

Autor:

Sport

02.06.2018

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski teniser Fabio Fonjini uputio je oštru kritiku na račun nove generacije tenisera koja stupa scenu, smatrajući da oni ni na koji način ne zavređuju pažnju javnosti.

RepublikaFoto: instagram.com/fabiofogna
Fonjini: Oni su dobri, ali tek treba da zasluže pažnju

Svetski mediji na sva zvona pričaju o Zverevu, Šapovalovu, Cicipasu, a Fonjini kaže da oni nisu zaslužili nikakav medijski tretman.

- To je čisto sranje. Kakva nova generacija!? Uopšte mi se ne sviđa sva ta graja oko njih. Rafa je s 18 godina osvajao Rolan Garos, a Šapovalov je 25. na svetu pa igra prvo kolo na terenu broj 1, a drugo na terenu broj 2. To nema nikakvog smisla, a istovremeno jedna Garbin Muguruza i jedna Svetlana Kuznjecova igraju na spoljnim terenima - ljut je Fonjini.

On je rekao da ti teniseri poseduju talenat i kvalitet, ali da pažnju medija tek treba da zasluže igrama i ponašanjem na terenu, a ne da im se sve daje unapred.

- Svi oni igraju dobro, ali ne slažem se s tom pažnjom koja im se daje. Ako igraš dobro, sam ćeš na sebe skrenuti pažnju, kao što je to radio mladi Nadal. Lako je igrati protiv Federera na centralnom terenu. Ali, hajde da ih vidim da dobiju neki meč 10:8 u petom setu na terenu broj 27. Moraju oni još da pojedu mnogo paste, mnogo više da trče i mnogo bolje da igraju - poručio je Fonjini.

Italijanski teniser je došao do osmine finala na Rolan Garosu pobedom od 3:2 nad Britancem Kajlom Edmundom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading