ŠARAPOVA: Uprkos tome što neke stvari bolje radi, radujem se meču sa Serenom

Autor:

Sport

03.06.2018

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruskinja Marija Šarapova istakla je da uvek zna protiv čega se bori kada je s druge strane mreže Serena Vilijams, te da će, uprkos lošem međusobnom skoru, dati sve da pobedi Amerikanku u osmini finala Rolan Garosa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marija Šarapova

Nekadašnja šampionka Gren slema u Parizu u trećem kolu je savladala šestog nosioca Karolinu Pliškovu.

- Napredovala sam kroz turnir. Suočila sam se sa različizim izazovima, a na Rolan Garosu ih je čini mi se više nego na drugim turnirima, zbog vremena, rasporeda... Nisam imala ni mnogo izbora, morala sam da budem bolja - kazala je Ruskinja posle meča.

U narednom kolu rivalka će joj biti Serena Vilijams, od koje u međusobnim duelima gubi sa 19:2.

- Svaki put kada igram protiv Serene znam na čemu sam, znaš sa čime se suoačavam. Uprkos mom neslavnom rekordu protiv nje, uvek se radujem našim duelima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marija Šarapova i Serena Vilijams

Poslednji meč dve teniserke su odigrale na Australijan Openu 2016. godine. Posle toga Ruskinja je suspendovana na 15 meseci, dok je Amerikanka pravila pauzu zbog trudnoće.

- Prošlo je dosta vremena i mnogo toga desilo se i meni i Sereni. Mislim da je mnogo toga rečeno o tom periodu mog života... Ne krijem se ni od čega i spremna sam da izađem na teren i igram protiv Serene. Mnogo se pažnje se posvećuje našim mečevima. Jasno je da je ona neke stvari u igri uradila bolje nego ja i da maksimalno koristi moje slabosti. Bez obzira na sve, trudim se da uvek budem najbolja što mogu - zaključila je Šarapova.

Duel dve nekadašnje šampionke na programu je u ponedeljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading