IZGUBIO ŽIVCE: Nole otkrio zašto je pobesneo protiv Verdaska

Autor:

Sport

04.06.2018

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je veliki sportsmen, ali... Na meču sa Fernandom Verdaskom se baš mnogo iznervirao. Posle duela Srbin je objasnio zašto je vodio polemiku sa sudijom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Stanje terena nikako se nije svidelo našem asu,

- Bio je bio veoma topao dan. Nakon prvog seta su odlučili da ne kvase teren što je, mislim, bila dobra odluka. Samo sam se zapitao da li zapravo glavne sudije slušaju ljude koji su dole na terenu. Ono što mi se ne dopada je što se ne uzima u obzir stav igrača. Ne pitaju igrače da li je klizavo i pored toga što smo mi ti koji mogu da daju najbolje potrebne informacije. Čini mi se da oni i ne mare preterano za to šta mi mislimo. Ako se dogovorimo da bi trebalo da pokvasimo teren ili ne pokvasimo, valjda bi to trebalo da se poštuje. Što se mene tiče to je u redu. Šta većina odluči da se teren kvasi ja ću se složiti. Ali, smatram da treba da budemo uključeni u takve odluke - rekao je Novak posle meča sa Verdaskom.

Nole se polako vraća u formu, ima priliku da napravi još neki korak i na Rolan Garosu pokaže svima koliko može. Samo mora da prestane da se nervira.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading