ČEKINATO: Jesam li ja to dobio Novaka? Sigurni ste?

Autor:

Sport

05.06.2018

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle spektakularne pobede u četvrtfinalu Rolan Garosa protiv Novaka Đokovića, Marko Čekinato je u intervjuu posle meča kazao da ne može da veruje šta je napravio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Čekinati

Italijanski teniser Marko Čekinato je Rolan Garos dočekao kao 72. igrač sveta i kao igrač koji je imao loš renome. Ranije je imao suspenziju zbog optužbi da je nameštao mečeve, a takođe nikad nije dobio nijedan meč u glavnom žrebu na grend slemovima.   

Ipak protiv Novaka Đokovića 30-godišnji Italijan je igrao kao da mu je mesto među najboljih deset. Novi italijanski reket broj dva nije mogao da veruje šta je napravio u ovogodišnjem četvrtfinalu.

- Jesam li to upravo pobedio Novaka Đokovića na Rolan Garosu? Jeste li sigurni? Ja ne razumem ništa - kazao je Čekinato kada je posle meča razgovarao sa Sedrikom Piolinom. 

Inače ovo je prvi put posle 40 goidna da je neki italijanski teniser u polufinalu grend slema. 

- Bilo je neverovatno i mislim da sam igrao perfektno. U nekim momentima mi je srce lupalo veoma jako. Novak je na kraju počeo da igra bolje i tada sam počeo da malo manje verujem u sebe, ali sada sam u polufinalu. Počeo sam meč ubeđen da nema šta da izgubim i počeo sam da verujem u to. Bio sam gresivan, hrabar i perfektan. Mnogo sam žrtvovao u ovom meču i neverovatno je šta sam postigao - kazao je Čekinato posle pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading