Marej se porazom vratio na teren

Autor:

Sport

19.06.2018

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nik Kirijos je u prvom kolu turnira u Kvinsu nakon tri seta savladao povratnika Endija Marija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Endi Marej

Nik Kirijos je do pobede stigao nakon preokreta i tri odigrana seta i slavio sa 2:6, 7:6, 7:5 nakon dva sata i 41 minuta igre.

Endi Mari se na teren vratio nakon 11 meseci pauze i nakon oporavka od operacije kuka i nakon furioznog starta i velike borbe na kraju je morao da položi oružje pred Australijancem.

Iako se već u prvom gemu suočio sa brejk loptom, Mari nije dozvolio Kirijosu da mu oduzme servis i prvi set je završio sa dva napravljena brejka. Nakon razmene po dva brejka na početku drugog seta, Kirijos je meč uveo u treći boljom igrom u taj brejku.

I u trećem setu smo videli veliku borbu. Prvo je Mari ispustio brejk prilike, a zatim i Kirijos, da bi Škot u desetom gemu spasio dve meč lopte. Ipak, u 12. gemu nije uspeo da odoli sjajnom napadu Australijanca koji je trećom meč loptom obezbedio plasman u drugo kolu u kome će igrati sa boljim iz duela Harison - Edmund.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading